Etalon Coaching Társaság
„Megmutatni magunkat, mint közös
platformon dolgozó, együttműködő
és együtt fejlődő szakmai műhely.”
 

Coach-kereső

Kedves Látogató!

Itt találhatja tagjaink bemutatkozását névsorban. Sokan, sokfélék vagyunk, így érdemes a lap aljáig nézelődni, válogatni.

Kérjük, az Önnek szimpatikus coachot keresse meg közvetlenül, bemutatkozásában található elérhetőségei egyikén.

Bármelyikünk szívesen segít Önnek. Jó munkát kívánunk!

Keresés (szűrési feltételek)

Coachok

 
Dr. Bozsár Gabriella

Dr. Bozsár Gabriella
  Coach, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

„Az ébredéshez soha nem lehetünk túl öregek.” (Irvin David Yalom)

.

A  szakmai pályafutás és a nyugdíj határán, 60 körül, ilyen gondolataink lehetnek:
 
Nem érzem jól magam  életem mostani szakaszában – hogyan tudnék változtatni?
Sok mindent elértem, de már nem lelkesít a munkám – van még tovább?
Egysíkú az életem – hogyan találjam meg, ami hiányzik?
Félek a nyugdíjas kortól – hogyan lehetnek értelmesek a következő évek?
Nem tudom elfogadni, hogy öregszem – vajon lehetne ebben valami jó is?
 
Coachként, személyközpontú tanácsadóként és Bach virágterapeutaként támogatom 60 év körüli klienseimet. Meggyőződésem, hogy az egyik legszebb és legfontosabb életszakasz kapujában állnak, ugyanakkor válságban érezhetik magukat. A válságból van jó irányba kivezető út – ezt tudjuk együtt megtalálni.
 
Saját honlapomon többet is megtudhat rólam: bozsargabriella.hu
 
Várom hívását a +36 (30) 412 7847 telefonszámon.
 
Breinerné Varga Ildikó

Breinerné Varga Ildikó
  HR szakértő, mediátor, business és menedzsment coach

„...ne zárkózzunk el attól, hogy új utakra lépjünk, ha ez kell ahhoz, hogy megragadjuk a lehetőségeket, vagy új ismeretekkel gazdagodjunk!” (Ernest Shackleton)

.

Mindannyiunk életében vannak pillanatok, amikor azt érezzük, hogy megtorpantunk: megakadtunk a munkában, nem úgy haladnak a dolgaink, ahogyan azt szeretnénk. Ez az a pont, amikor coachként segíthetek megkeresni erősségeit, amelyekből merítve képes lesz megtenni a továbblépéshez szükséges változtatásokat.

Coaching területeim:

 • Karrier-coaching
 • Idő és feladatgazdálkodás
 • Munka-magánélet egyensúly
 • Személyes hatékonyság növelése
 • Változások proaktív kezelése
 • Stratégiaalkotás és döntési helyzetek, valamint
 • Munkahelyi kapcsolati problémák megoldásának elősegítése

Pályámat bölcsészként kezdetem, majd informatikai és menedzsment végzettséget szereztem. Kutatóként megtanultam, a dolgok mögé látni, minden kapcsolódó momentumot feltárni, majd ezeket rendszerezve másoknak átadni. Projektvezetőként karrierirodát vezettem, majd foglalkoztatási és felnőttképzési programok tervezésével, lebonyolításával foglalkoztam. A munkámhoz tartozó piacelemzések és kutatási programok során tapasztalatot szereztem az ágazati- illetve a munkaerőpiaci trendek követésében, stratégiák kidolgozásában, és programokra való átfordításában. A távmunka hazai megjelenése óta foglalkozom e munkaszervezési forma szervezetekbe való integrálásával, és a szükséges ismeretek elterjesztésével.

Elérhetőség:

Telefonszám: + 36 20 916 0824

E-mail: ildiko.breiner@doubleton.hu

Bővebb információ a www.doubleton.hu honlapon.

 
Dr. Horváth Judit

Dr. Horváth Judit
  coach

„Egy másik embert megváltoztatni talán hetek, évek vagy akár egy egész emberélet alatt sem vagyunk képesek, önmagunkban viszont azonnal fordulatot tudunk hozni.” (Sant Rajinder Singh)

.

Munkahelyi (vezetői), magánéleti tapasztalataim alapján vallom, hogy minden ember maga felelős a boldogulásáért, azért él, hogy megtanulja kialakítani a teste, lelke és szelleme egységét, összhangját. Ezt saját magáért kell megtennie, tapasztalatokat kell szereznie, és önerejéből kell megtalálni a hegycsúcsra vezető ösvényt.

Számomra a coaching sokban hasonlít a keleti bölcsességhez: a taoista, hindu és a buddhista hagyományban is a mester, nem konkrét megoldással szolgál a tanítványnak, - akár a coach a kliensnek – hanem megmutatja az utat, ahol a kérdező rátalálhat a neki szóló válaszokra. Én coachként azért dolgozom, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel, a lehető legjobb módon, a lehető legtöbbet hozzam ki klienseimből.

Szakterületemhez egyaránt tartozik a business és a life coaching. Vallom és a gyakorlat is azt mutatja, hogy ha magánemberként problémákkal küzd a kliens, az az élete minden területére rányomja a bélyegét.

Elérhetőség:

E-mail: judit.horvath.dr@pannoncoaching.hu
Tel: +36 20 992-0181

 
Letenyei Judit

Letenyei Judit
  coach

Mottóm: „Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” – Albert Einstein

.

Coach végzettségeim:

 • Business és Management Coach (Dr. Bodó Tréning 2009)
 • Coach (Lemma Coaching Akadémia 2012)

 

coaching kifejezés eredeti jelentése edzés, a coaching művelője a coach pedig edzőt jelent, az én meglátásom szerint szervezeti értelemben azonban a coaching nem más, mint az erre kijelölt munkatársak, jellemzően vezetők – egyénre szabott tanácsadása, vezetői fejlesztése, vezetői munkájának támogatása.

A vezetőt személyre szabott programmal támogatom az előtte álló feladat megoldásában, általában olyan esetben, amikor a vezetőnek egy konkrét témában (pl. átszervezés, korszerűsítés, egy új eljárás bevezetése) nehézségei adódnak.

coaching ülés a laikus szemlélő számára egyszerű csevegésnek tűnhet, pedig voltaképpen egy hosszabb beszélgetés, amelynek során a vezető felismerésekre jut, oksági következtetéseket von le, és eldönti, hogyan és milyen lépésekben fog a cél felé haladni. Én nem hozok szakmai döntéseket, de működésemmel hozzásegítem a döntéshozót/kat az alternatívák szakszerűbb és pontosabb figyelembe vételéhez, a helyzet tisztázásához és a vezető számára optimálisnak tűnő saját döntés tényleges meghozatalához.

 

Súlyponti témáim:

 • Gyártó vállalatoknál tevékenykedő vezetők támogatása, fejlesztése
 • Appreciative inquiry (Értékekre, erősségekre koncentráló megoldáskereső módszer)
 • Csoportos vezetői coaching (Újonnan kinevezett vezetők)

 

Elérhetőségeim:

E-mail: letenyei.judit@gmail.com

Tel: +36 30 207-0381

 
Müller Sándor

Müller Sándor
  cégvezető

1991 óta vezetek egy sikeres vállalkozást, egy tipikus magyarországi kkv.–t. A vállalat vezetése során megtapasztaltam, hogy változás nélkül nincs előrelépés. Azzal is szembesültem, milyen nehéz végrehajtani a változást, legyen szó a szervezetről, munkatársakról, vagy magamról.

.

1991 óta vezetek egy sikeres vállalkozást, egy tipikus magyarországi kkv. – t.

A vállalat vezetése során megtapasztaltam, hogy változás nélkül nincs előrelépés. Azzal is szembesültem, milyen nehéz végrehajtani a változást, legyen szó a szervezetről, munkatársakról, vagy magamról. Folyamatosan kutattam mi az, ami segítheti a változás létrejöttét.

Az Európai Coaching Szövetség által akkreditált business és management coach képzésen vettem részt, mely során megtanultam, hogy tudok segíteni munkatársamnak,

 • aki sikertelennek érzi magát,
 • aki frissen kinevezett vezetőként bizonytalankodik,
 • akinek váratlanul romlik a teljesítménye,
 • vagy éppen időgazdálkodási nehézségei vannak.

A coaching hazánkban még kevéssé ismert és elfogadott módszer, amit eddig a multinacionális cégek alkalmaznak.

Tapasztaltam, hogy több technika, amit a kisebb vállalkozások egy az egyben átvesznek a multiktól, nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, sőt néha árthat is.

Azok az átvett módszerek, amelyek átdolgozásra kerülnek, és hozzá vannak igazítva a kis és közepes vállalkozásokhoz, jól működnek, segítve őket a versenyben.

A coachingot, mint módszert elsajátítottam és a kkv. vezetésben szerzett gyakorlati tapasztalatom garanciát jelent az eszköz testreszabott hasznosítására.

Elérhetőség:

Mobil: +36 30 947-6474
E-mail: sandor.muller@pannoncoaching.hu

 
Saller Szilvia

Saller Szilvia
  ECA coach, tréner, lean szakértő

Motto: „Hiszek az emberben!”

.

Vajon mi az az erő, ami kicsi korom óta arra késztet, hogy mások felé fordulva, őszintén kezet nyújtva, belső ösztönöktől vezérelve próbáljak vezetni, támogatni: embereket, életeket, közösségeket? Személyes küldetés? Sorsfeladat? Szinte mindegy milyen néven illetjük. Hiszek az emberben! A gyermekben, a felnőttben, a dolgozóban, a vezetőben, a magyarban, a külföldiben, a betegben, az egészségesben. És hiszem, hogy az utam során, aki hozzám fordul, megkeres, azzal együtt közösen találunk fejlődési utakat.

1970-ben születettem, humán diplomámat a pécsi Janus Pannonius Egyetemen szereztem, MBA tanulmányaimat 2004 őszén humán menedzsment szakirányon fejeztem be. Közel egy évtizedes tréneri/szervezetfejlesztői munkám során, multinacionális vállalati környezetben különböző vezetői szintekkel, munkacsoportokkal dolgozva tettem szert széleskörű tapasztalataimra. 2006-ban Angliában egy európai képző központban meghívott előadóként közép-felsővezetői képzési programban vállaltam aktív szerepet.

Súlyponti témáim

 • Business coaching: Lean eszköztár elmélet, bevezetése a gyakorlatban * vizuális rendszerek * problémamegoldás * folyamatoptimalizálás-egységesítés * motivált-hatékony team * egyéni és team orientáció * kommunikáció*
 • Életvezetési coaching: A tudat természete, gondolattérkép (mind map) * kommunikáció *konfliktuskezelés * érzelmi intelligencia* pályaorientáció*

2009-ben sikeresen elvégeztem az ECA (European Coaching Association) irányelvek szerinti Business Management Coach képzést

Elérhetőségeim:
E-mail: szilviasaller@gmail.com
http://hu.linkedin.com/pub/szilvia-saller/23/9a2/263


 

 
Szilvágyi Beatrix

Szilvágyi Beatrix
  HR-tanácsadó, tréner és coach

„Az ember úgy változtatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását” (William James)

.

15 éves koromban kerültem szüleimmel Ausztriába, ahonnan az érettségi és a Pszichológiai Egyetem (Universität Wien) után, 1997-ben hazaköltöztem.

Mivel már tanulmányaim alatt hamar kiderült számomra, hogy a szervezet- és a szociálpszichológia áll hozzám közel, a személyzeti tanácsadásban kezdtem el trénerként dolgozni.

Részt vettem egy több éves szervezetfejlesztési projektben, egy autóipari vállalat életében. Később, mint toborzási specialista áruháznyitási projektekben voltam felelős a toborzásért, kiválasztásért többféle módszer alkalmazásával (interjú, tesztek, AC, DC).

2006-ban végeztem a ZSKF-en mint HR menedzser, és dolgoztam több multinacionális vállalatnál a humán erőforrás menedzsment területén.

Jelenleg mint HR-tanácsadó, tréner és coach dolgozom, és főbb szakterületeim: csapatépítés, kommunikáció, karriertervezés, pályaválasztás, konfliktuskezelés, vezetés, stressz kezelés, időgazdálkodás, változásmenedzsment, outplacement, önértékelés, önérvényesítés.

Szabadidőmet szeretem a családommal, barátainkkal, utazással, fotózással és olvasással tölteni.

Munkám során fontosnak tartom a pozitív hozzáállást (mosoly!), és azt gondolom, hogy a nehéz időszakok bár kellemetlenek számunkra, szükségesek fejlődésünk szempontjából! A lényeg, hogy ezekből az időkből is tanuljunk valamit és lássuk a jótékony hatásukat is!

Üdvözlettel:

Szilvágyi Beatrix

Tel: +36 30 393-4830

Honlap: www.szilvagyibeatrix.hu
E-mail: info@szilvagyibeatrix.hu

 
Szűcs Tamás

Szűcs Tamás
  felsővezetői, manager, és vállalkozói coach, vezetőfejlesztő tréner

Coaching 40 év feletti vezetőknek, műszakiaknak és frissen kinevezett irányítóknak, több évtizedes felsővezetői tapasztalattal.

.

Vezetői, manageri tapasztalataim

 • IBM: üzletágvezető, üzletági értékesítési vezető, regionális projekt manager, konzultáns
 • Accenture: manager
 • Oracle: üzletág vezető, üzletági értékesítési manager
 • Convergys: régió vezető (EMEA: Európa, Oroszország és Szovjetunió utódállamok, Közel-kelet, Afrika), regionális projekt manager
 • Avaya Communication: régió manager (CEE-Russia-CIS-ME-A: Közép-kelet Európa, Oroszország és Szovjetunió utódállamok, Közel-kelet, Afrika)
 • Műszertechnika Holding: üzletág és kommunikációs vezető
 • Megújult Videoton: marketing kommunikációs vezető

Coaching képzéseim

ECA (European Coaching Association)/ Business és Management Coach képzés

 • IBM Coaching for success
 • IBM Professional Consulting
 • IBM Vezetői Akadémia
 • Avaya Human Communication for Managers
 • Avaya The Coaching Edge/ Employee Performance
 • Avaya Coaching in the Workingplace
 • Oracle Manager Development Program/Coaching for Personal Development
 • Convergys Coaching Program

Kiemelt és kedvenc szakterületeim:

 • Felsővezetői coaching
 • Coaching IT vezetőknek és más műszakiaknak
 • Coaching 50+ felettieknek
 • Frissen kinevezett vezetők fejlesztése, caochingja
 • Vállalkozók coacholása
 • Business coaching
 • Projekt coaching

Működési terület: Budapest és 100 km-es körzetében.

Elérhetőségek:

Honlap: www.managerCoach.hu
E-mail:  info@managerCoach.hu
Tel: +36 30 274-6550

 
Török Attila

Török Attila
  közgazdász, akkreditált Business és Management Coach

„Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá válni, ami lehetnél!” (Bertolt Brecht)

.

Török Attila vagyok, 43 éves közgazdász, akkreditált Business és Management Coach . Az elmúlt 10 évben a szolgáltató szektorban tevékenykedtem multinacionális és kkv környezetben. Az általam betöltött munkakörökben feladatom volt az emberek kiválasztása, a csapat kialakítása és a motiváció fenntartása a célok elérése érdekében. Az Európai Coaching Szövetség (ECA) által szervezett képzés keretében szereztem meg a coaching licencet.

Súlyponti területeim:

 • hatékonyság
 • egyensúly
 • ember

Személyes koncepcióm alapján: a coaching partneri alapon, a bizalomra épülő fejlesztői munka, mely segít a kliensnek a változásokhoz szükséges döntések meghozatalában.

Ön is szeretne változni, változtatni? Keressen, hogy segíthessek!
Ne legyen egyedül a problémáival!

Elérhetőségeim:

Honlap: www.mencoaching.hu
Tel: +36-30-425-2147
E-mail: torok.attila@mencoaching.hu

 
Walter Attila

Walter Attila
  ECA Business- és Management Coach, Senior Trainer, Mediator

„A coaching a változásképesség növelésének fontos eszköze.” (M. Sulzberger)

.

Célom, hogy kilenseimet a bennük lévő- képességek kibontakoztatásában támogassam, és a számukra fontos új készségek elsajátításához hozzásegítsem.

Hiszem, hogy a személyes hatékonyság növelésén keresztül az emberi kapcsolatok is javíthatóak.

Kiemelt coaching területek:

Business és management coaching

 • Vezetői kompetenciák fejlesztése
 • Vezetői eredményesség fejlesztése (VET)
 • Konfliktus-stressz-kiégés kezelése
 • Szervezeti változások menedzselése
 • Együttműködésfejlesztés
 • Team coaching /projekt coaching
 • Karriertámogatás
 • Sales management support
 • Sales support

Life coaching

 • Személyes hatékonyság növelése
 • Konfliktus-Stresszkezelés
 • Tanári eredményesség fejlesztése, TET
 • Szülői eredményesség fejlesztése PET
 • Életúttervezés

Szakmai háttér:

1994-2004 Magyar Telekom készségfejlesztő tréner-coach, fejlesztési tanácsadó
2004-2006 Magyar Telekom sales manager
2006- Humanpartner Team: tréner-coach, fejlesztési tanácsadó, sales vezető
2007- vállalkozás CIB Bank coach –tréner (sales support, sales management support)

Releváns végzettségek: NLP, OD, VET(LET), LSI, LI, OCI, BMC, TM. Mediáció

Referenciák: Maktel, Medifit, Who is Who, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Aegon...

Elérhetőségek:

Web: www.humanpartner.hu
E-mail: walter.attila@humanpartner.hu
Tel: +36 30 226-7736

 
Dr. Bártfai Edit

Dr. Bártfai Edit
  coach, pedagóguscoaching - magánéleti coaching - business coaching

„Senki sem születik készen: légy azzá, amivé legjobb hajlamaid szerint válhatsz.” (Tatiosz)

.

Ha úgy érzi, egyhelyben toporog… ha a hálószobában munkahelyi, az irodában otthoni gondok gyötrik… ha bizonytalan, min kellene változtatnia és hogyan…

 

Élettapasztalattal, vezetési és tanácsadási gyakorlattal vallom, hogy ha egyik szerepünkben (szülő, házastárs, dolgozó, vezető, stb.) reménytelenül elakadunk vagy megoldhatatlannak tűnő nehézséggel küszködünk, az kihat a többi szerepünkre is, amit mások is észrevesznek. Coachként abban tudom támogatni, hogy beazonosítsa problémáját és céljait, elsajátítson új nézőpontokat és módszereket, hogy ezek alapján képes legyen változtatásra, fejlődésre.

 

Kiemelt területek egyéni coachingban:

 • munka és magánélet határán: magánélet és hivatás harmonizálása, életvezetési, hivatásbeli elakadások
 • önismeret és kommunikáció fejlesztése, időgazdálkodás, hatékonyságnövelés
 • női-férfi szerepek megélése, szerepkonfliktusok
 • párkapcsolati és nevelési problémák, állandósult családi konfliktusok, válási megegyezések
 • vezetői tevékenység támogatása, vezetői szerep erősítése, korrekciója

 

Kiemelt területek csoportos és projekt-coachingban:

 • a team-tagok együttműködésének fejlesztése, a csoport teljesítőképességének fokozása
 • konfliktuskezelés, irányítási és belső kommunikációs zavarok

 

Bizalmas coaching-üléseink során hozzásegítem új megközelítések felismeréséhez, belső erőtartalékai mozgósításához és sikerblokádjai feloldásához.

Szemléletváltoztatás – önfejlesztés - problémamegoldás

 

Tel: +36 30 248 2454

Email: edit.bartfai@gmail.com

www.bartfaiedit.hu

 
Vadászi Árpád

Vadászi Árpád
  HR menedzsment, Business and Management Coach

„Tegnap okos voltam, ezért meg akartam változtatni a világot. Ma bölcs vagyok, ezért meg akarom változtatni önmagam.” Friedrich Nietzsche

.

Körülbelül húsz éve dolgozom a HR szakmában. Mindig érdekeltek az emberek. Szerettem meghallgatni őket, szerettem tudni, hogy jó dolgok történnek velük, és szívesen éreztem együtt velük, ha nehézségeik voltak, ha problémákkal küzdöttek, és segítettem, ha tudtam. Azzal hízelgek magamnak, hogy nem úgy vagyok ezzel, mint az, aki szereti az emberiséget, csak a szomszédját nem állhatja.

Kiemelt coaching területek    vezető fejlesztés          önismeret               életvezetés/egészség                    

A vezetőnek lenni izgalmas, felelőség teljes, és kihívásokkal teli. Másokat segíteni abban, hogy sikeres, huzamos időn keresztül egyenletesen magas szinten teljesítő, bármilyen komplex információ halmazban könnyen eligazodni tudó, jó kockázatvállalási készséggel rendelkező, nyitott az új ismeretek iránt, a jövőbe tekinteni képes és a jelent jól megszervezni tudó, kitűnő vezető váljék, ez szintén izgalmas, felelőség teljes, és kihívásokkal teli.

„Másokhoz önmagadon keresztül vezet az út” szól egy mondás. Ez, azt a fontos felismerést hordozza, hogy minél mélyebb az önismereted, minél nagyobb gyakorlatra teszel szert a belső navigációban, a külső eligazodás is annál könnyebb lesz, egyre kevesebb konfliktus nehezíti az életed, egyre sikeresebb, egészségesebb leszel, megtartod belső egyensúlyodat.

 

Releváns szakmai háttér

A magyar polgári repülésben a légi navigáció területén kezdtem pályafutásomat, majd különböző vezetői szinteken dolgoztam/dolgozom közép- és nagyvállalati környezetben.

Együtt növekedtem, alakultam a hazai humán erőforrás gazdálkodással, estem át vele közösen a gyermekbetegségein. Munkahelyeimen, a légi forgalomban működő vállalatoknál ott voltam a különböző HR rendszerek kimunkálásánál, bevezetésénél. Lelkesen dolgoztam stratégia kidolgozásában, vezetőképzésben, utánpótlás nevelésben, kiválasztási módszerek fejlesztésében, teljesítményértékelésben, munkaköri értékrend kialakításában, és még sorolhatnám.

Hosszú évek tapasztalatát gyűjtöttem össze az egyéni fejlesztés területén, ahol megtanultam, embereket támogatni azért, hogy felismerjék belső erőforrásaikat, és azokat a lehető leghatékonyabban használni tudják, örömmel tudjanak munkát végezni, egészségesen, harmonikusan éljék az életüket.”

 Iparági tapasztalat

Közlekedés területén szerzett több mint harminc éves tapasztalat.

 

Elérhetőségek:

Tel: 06/30-445-7509

e-mail: arpad.vadaszi@gmail.com

 
Varga Orsolya

Varga Orsolya
  Sales & Marketing manager, business és management coach.

Vagy előre lépsz egyet a növekedés irányába, vagy hátrafelé a biztonságba. (Abraham Maslow)

.

Aki coachot keres, megoldást keres vagy fejlődni akar. Aki csak egyszer is dolgozott coach-csal, az tudja, hogy a coaching meggyorsítja ezt a folyamatot. A coaching befektetés, ami megtérül. A coach pedig katalizátor, aki felgyorsítja a fejlődést, új egyensúlyi állapotba juttatja a rendszert és végül kivonható belőle.

Coachként előnyömnek tartom, hogy közgazdász, tanári és pszichológiai tanulmányokat is végeztem, ezért három nagyon különböző szemléletmódot és munkamódszert tanultam meg. Munkatapasztalatom marketing és értékesítés területén szereztem tanácsadói és tréning cégeknél. Angolul és franciául is dolgozom.

A coaching módszer amit használok humanisztikus és rendszerszemléletű. A humanisztikus megközelítés értelmében a coach nem „megjavítani” próbálja ügyfelét, mert minden ember saját magában hordozza a megoldásokat a problémáira – a coach ebben csak segíti őt. A rendszerszemléletű munka azt jelenti, hogy a coach és az ügyfél rendszert alkotnak és ennek megvannak a törvényszerűségei. Csakúgy, mint annak a rendszernek (a munkahelynek), amelyben az ügyfél dolgozik.

Coaching témáim:

- önbizalomnövelés

- stresszkezelés

- időgazdálkodás

- nők (anyák) munkahelyi támogatása

- kommunikációs készségek fejlesztése

- konfliktuskezelés

- értékesítés támogatása

Referenciáim: IBM, Imperial Tobacco, CHS Kft., NIF Zrt., Boston Consulting Group.

Nem hiszek abban, hogy a coach minden esetben használható, sem abban, hogy mindentudó lenne. Hiszek viszont abban, hogy a coach és az ügyfél kapcsolata új, teremtő energiákat mozgósít. A válaszok és megoldások az emberekben és nem a divatos elméletekben és módszerekben rejtőznek.

Varga Orsolya

orsolya@fehervaricoach.hu

(70) 311 8565

www.fehervaricoach.hu

 
Gírber Mihály

Gírber Mihály
  Business és Management Coach

Mottó: “hajózni minden szélben tudni kell “

.

Gíber Mihály Business és Management Coach vagyok, több mint tizenöt éves vezetői tapasztalatom nagy részét HR Igazgatóként szereztem multinacionális környezetben. Lehetőségem adódott zöldmezős beruházásokban vezetőként részt venni, felépíteni szervezeteket az első kapavágástól a hatékony működésig. Ezek a feladatok is bebizonyították nekem, hogy milyen nagy jelentősége van az üzleti életben az egyéni és a csoport coachingnak. Nem mindegy , hogy a kitűzött célt mennyi idő alatt érjük el. A gyors és hatékony  reakció  nagyon fontos a mai extrém gyorsasággal változó üzleti környezetben.  Munkám során a cselekvő embert helyezem a középpontba egységes egészként szemlélve azt, figyelembe véve  az értelmi, érzelmi és fizikai síkot egyaránt.

Coachkéntelsősorban Business és Management  Coachinggal foglalkozom, ezen belül:

 • Újonnan kinevezett vezetők egyéni és csoportos coachingja
 • Teljesítmény növelő coaching
 • Projekt coaching
 • Konfliktus kezelő coaching (egyéni és csoportos)
 • Stressz kezelő coaching (egyéni és csoportos)


Végzettségeim:

 • Business  és  Management Coach – Dr. Bodó Training & Consulting Kft. 2011.
 • Master of Business Administration ,  Management szakírány - BME , Budapest, 2004.
 • Mérnökközgazdász – PSZF. Budapest, 1991.
 • Bányagépész és Bányavillamossági mérnök –NME , Miskolc 1985.
   

Elérhetőségeim:
Email: giber.mihaly@gmail.com
Telefon: +36 20 509 00 44
 

 
Khinheffner Ilona Krisztina

Khinheffner Ilona Krisztina
  Egészség és Életvezetési coach

Mottóm: "Az élet nem mindig tökéletes, de mindig találhatunk benne valamit, ami csodás!”

.

Khinheffner Ilona Krisztina vagyok, Egészség és Életvezetési coach. Certifikátomat az európai coaching szövetség (ECA) által akkreditált nemzetközi  képzésen szereztem a Dr. Bodó Training & Consulting Ltd.- nél 2011-ben. Számomra rendkívűl fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, valamint az etikus coach magatartás, amelyek a coachingban követni kívánt alapelveim között is megtalálhatók. 

2011-ben elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, 2012-ben a WingWave coach képzést, majd 2014-ben az NLP-t. Részt vettem a gyászolók segítése és a gyászcsoport-vezetés gyakorlata, akkreditált továbbképzésen is 2020-ban.

Munkám során a rendszerszemléletű coaching alapelveit követem. A rendszerszemléletben a szervezetek és az egyének folyamatosan változó kölcsönhatásban vannak egymással. Figyelembe veszem azt a tényt, hogy kis változások is jelentős következményekkel járhatnak. Ügyelek az összefüggésekre és a részletekre. Mindig  teljes, testi-, érzelmi és értelmi szintet egyaránt figyelembe vevő módszerekkel dolgozom.

Életvidám, őszinte, kellemes stílusomnak köszönhetően ügyfeleimmel gyorsan megtalálom a közös hangot, ezáltal sikeresen tudom támogatni őket problémáik megoldásában.

Szeretem a természetet, állatbarát vagyok, de lagnagyobb kikapcsolódást számomra  hobbim,  a különböző stílusú táncok jelentik.

Elérhetőség:    Khinheffener Ilona Krisztina

Tel.: +36 20 560 86 07

email cím: lifecoach.ilona@gmail.com

weblapom: www.lifecoach-ilona.hu

 
Balogh Bettina

Balogh Bettina
  Project Manager, Business és Management Coach

Hogy miért szeretem a Coachingot? A Coaching maga a remény, az energia, a Heuréka-élmények és a nagy felfedezések. Mindezt megkoronázza, hogy másoknak segíthetek vele – nem is kell ennél több.

.

Mindig is azt kerestem, hogy mi a célom az életben. Kíváncsiságom és tudásszomjam folyamatosan mozgásban tartott, sok mindent tanultam, folyamatosan fejlesztettem és máig fejlesztem magam. Matematika-fizika szakos gimnázium után angol-német szakos egyetemista voltam, majd németül tanultam számítástechnikát. Ezután bekerültem a multikulturális környezetbe, ahol több mint 30 országból származtak a közvetlen kollégáim. Mivel vezető pozícióban voltam és emberekért feleltem, rájöttem, hogy a milyen fontos a lélekkel is foglalkozni, így elvégeztem a pszihológus assisztens képzést.
Később rájöttem, hogy az tesz engem igazán boldoggá, ha másoknak segíthetek, méghozzá úgy, hogy kamatoztatom azt az élettapasztalatot és szakmai tudást, melyet eddigi életem során megszereztem – így a Coach szakmát választottam. Coachként hálás lehetek azokért a nagy magasságokért és mélységekért, melyeket eddig megéltem, hiszen az ezekből szerzett tapasztalataim segítenek nekem abban, hogy másoknak is segíthessek.
Senki se feledje: Segítséget kérni nem szégyen; aki segítséget kér, az bátor. Másoknak segíteni pedig igazi öröm!
Mosolygós napot kívánok!

Balogh Bettina
+36-30-506-3911
balbettina@hotmail.com
 

 
Durucskó Zoltán

Durucskó Zoltán
  Rendszerszemléletű Coach (ECA)

“Az el nem lőtt korongok mindegyike elvéti a kaput” -Wayne Gretzky

.

Coachként elsősorban a munka világában felmerülő problémákkal foglalkozom. A munka-magánélet egyensúly megtalálása, a beragadt pozíciókból történő kiszabadulás éppúgy a profilomba tartozik, mint a mérgező munkatársak kezelése vagy a kiégés elkerülése.

A munkámat azzal a küldetéssel végzem, hogy megmutassam, hogy nem szükségszerű feláldozni az egészségünket, vagy a magánéletünket a siker oltárán, van kiút a beragadt pozíciókból, és könnyebben elérhetőek az álmaink, mint gondolnánk, csak valamit másképp kell csinálni, mint eddig csináltunk.

Selfmapping szakértőként lehetőséget tudok biztosítani klienseimnek a selfmapping humándiagnosztikai módszertan használatára a coaching folyamatban, amely segítségével hamarabb és pontosabban megtaláhatjuk azokat a területeket, amire fókuszálni fogunk.

 

e-mail: hello@valtozastakarok.hu

web: www.valtozastakarok.hu

 
Gyurán Gertrúd

Gyurán Gertrúd
  Projektiroda (PMO) vezető, rendszerszemléletű business- és management coach

Amikor elkezdtem érezni, hogy többet szeretnék magamból megismerni, hogy teljes egészében én, én legyek, akkor tudtam, hogy itt az idő a változásra. Hiszen ahhoz, hogy coach legyek, először nekem kellett alakulnom és fejlődnöm. Ugyanakkor a coaching során megismert életutak és sorsok is formáltak/nak. Az pedig, ha mindezek hatására másoknak is segíthetek a tudásommal, a tapasztalatommal, a lényemmel, plusz ajándék az élettől.

.

Folyamatosan képezem magam, hogy jól teljesítsek a munkámban és az élet egyéb területein is. Közgazdászként végeztem az egyetemen, majd az informatikában találtam meg a helyemet. Elvégeztem a pszichológiai asszisztens képzést, majd ezt követte a coaching. Így többféle területre van rálátásom. Ezeknek is köszönhetően remekül rá tudok hangolódni a különböző problémákra, és segíteni, támogatni tudom a hozzám fordulókat. Manapság rengeteget foglalkozunk magunkkal. Legalábbis, azt hisszük! Odafigyelünk a táplálkozásunkra, a külsőségekre. Viszont keveset foglalkozik egy átlagember a belsőjével, a felszín alatt megbúvó lényével. Mindenkit érnek váratlan nehézségek, melyekkel nem könnyű megbirkózni. Van, hogy egyszerűen csak nem tudjuk, merre tovább. Az élet próbatételeket állít elénk, és csak rajtunk múlik, hogyan kezeljük ezeket,képesek vagyunk-e felállni egy-egy nehéz helyzetből, és a lehető legjobban megoldani azt. Mindenki képes rá! A kérdés az, hogy szeretnénk-e annyira, hogy ezért tegyünk is valamit, és ha egyedül nem megy, támogatást kérjünk.

Ezért lettem coach, hogy az ilyen helyzetekben segíteni tudjak!

Gyurán Gertrúd

+36 70 / 510-4575

gertrud.gyuran@gmail.com

 
Sárvári Klára

Sárvári Klára
  Vállalat Irányítási Rendszer szakértő,Okleveles Business &Management, Life Mester Coach

Mottóm: "Magad légy a változás, amit a világban látni akarsz"(Ghandi)

.

Kiemelt coaching területek:

döntés támogatás– vezetői szerepek – együttműködés fejlesztés – változás kezelés – projekt munkák

Mindannyiunknak, akik az életben jól boldogulunk, lehetnek időszakonként nehézségei, visszatérő élethelyzetek, amiket szeretnénk könnyebben kezelni, egyszerűen megoldani legyen az magán, vagy szakmai területen jelentkező.

Ilyenek lehetnek, mikor...
...vezetőként, megfelelünk az új szerepek, új feladatok, új körülmények adta kihívásoknak;
...döntési helyzetekben, az átmeneti zavar után iránytűnk mutatója végül megáll a megfelelő ponton;
...együttműködés során kezeljük a kommunikációs zavarokat, feloldjuk a konfliktusokat, szervezetet, csapatot fejlesztünk;
...változó körülményekben a nehézségek között megtaláljuk, és javunkra fordítjuk a lehetőségeket;
...projekt-munka komplexitását átlátva kezeljük a felmerülő együttműködési, szakmai kockázatokat;
…magán és a szakmai szférában jelentkező elakadásainkon túllépünk.

Saját, személyreszabott megoldásaink könnyebb megtalálásában való támogatást tekintem a coaching-om céljának.

Sárvári Klára

Tel: +36 209848-558
E-mail: sarvariklara@gmail.com

 
Pap Edina

Pap Edina
  Közgazdász, HR, Szervezetfejlesztési Tanácsadó, Üzleti és Stílus Coach és Tréner

Mottó: “Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség.” Albert Einstein

.

A coaching szemléletű vezetés elkötelezett híve vagyok, több mint 26 éves multinacionális gyártóipari és SSC vezetői tapasztalattal. Valamennyi élet- és munka-tapasztalatom igazán a coaching és tanácsadás területén fonódik össze és egészíti ki egymást. A szakmai sikerek mellett lényegesnek tartom az egyéniségünk megtalálását és kifejezését is. Nőként ezt különösen jelentősnek érzem. Az igazi „stílusosság” a belső önbizalom és külső magabiztos megjelenés kombinációjából fakad. Izgalmasnak tartom, hogy coachként is holisztikusan szemlélem az embert. Business coach végzettségem és vezetői tapasztalatom miatt life és üzleti témában is tudlak segíteni. Coachként kifejezetten megoldás orientált vagyok.

Coaching területeim:

 • Stílus coaching és Personal Branding
 • Generációk közötti együttműködés fejlesztése
 • Coaching fiatal vezetőknek és középvezetőknek
 • Női vezetők coachingja
 • Változáskezelés és szemléletfejlesztés (growth mindset)
 • Pályavitel és Pályaorientáció – kompetencia fejlesztéssel
 • Személyes hatékonyság növelése
 • Lean és Kaizen szemlélettel a vezetésben
 • Team coaching – szervezetfejlesztési eszközökkel (World Cafe, One world)

 

Elérhetőség:

Telefonszám: + 36 30 263 5327

E-mail: papedina.coaching@gmail.com

Bővebb információ a www.papedina.com honlapon

 
dr. Oravecz Orsolya

dr. Oravecz Orsolya
  coach, tréner, jóga és meditáció oktató

„A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni.” Carl Rogers

.

Azt tapasztalom, hogy akkor működünk jól az életünkben, amikor testünk és lelkünk is rendben van. A személyre szabott folyamatokban hiszek, emiatt folyamatosan fejlesztem eszköztáram, nyugati, valamint keleti módszerekben is jártasságot szereztem, mind a mozgásban, mint a személyi fejlesztésben. A coachinghoz ugyanakkor két ember kell. Én támogatóként vagyok jelen a folyamatban, miközben a változást az ügyfél hajtja végre. 
Mikrobiológusként doktoráltam, majd közgazdász végzettséget szereztem, és 15 évig dolgoztam gyógyszeriparban, mint üzleti elemző és üzletfejlesztő. A vállalati fejlesztésindított el atréner és coach szakmairányába. Az Innopod Solutions csapatánál szervezetfejlesztő trénerképzést végeztem, majd Dr. Piczkó Katalin (Tolerance Training) vezetett be a coaching világába.
A mai napig outdoor sportoló maradtam: túrázom, síelek, hegyet, sziklát mászom, futok. Miközben megmásztam egy hétezres hegycsúcsot, majd válogatott lettem 24 órás futásban, úgy éreztem, valami még hiányzik. A jóga teremtette meg az egyensúlyt. Tíz év gyakorlás és több oktatóképzés után ma már tanítok, óráimon test-, és légzőgyakorlatokat, relaxációt és meditációt is gyakorlunk.
 
Főbb coaching területek:
- önismeret és kommunikáció
- stresszkezelés
- életmódváltás
- sport coaching és tanácsadás.
 
Elérhetőségek:
Telefonszám: + 36 20 4711030
E-mail: ooravecz@gmail.com
Honlap: www.oraveczorsolya.hu

 

Copyright © 2009-2020, Etalon Coaching Társaság. Minden jog fenntartva. Készítette: Mucius Scaevola Kft.