Etalon Coaching Társaság
„Megmutatni magunkat, mint közös
platformon dolgozó, együttműködő
és együtt fejlődő szakmai műhely.”
 

Partnereink

Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége

A 2012-ben alapított Coach Szövetség piaci önszabályozó szervezetként a Magyarországon kialakult coaching kultúra minél szélesebb körben történő elterjesztésére jött létre. Honlapján fenntartja azt a szaknévsort, ahol az Etalon Coach Társaság tagjai mellett, a magyarországi minősített coachok kikereshetők.

European Coaching Association

Az Európában elsőként, 1994-ben alakult professzionális coaching szövetségnek ma 12 országban vannak tagjai. A tagok között megtalálhatók coachok, trénerek, tanácsadók, szupervízorok, mediátorok. Mindannyian humanisztikus szemléletben dolgoznak mind egyénekkel, mind szervezetekkel, az ECA magas etikai elvei szerint. Az ECA képzéseket minősít, mint például Magyarországon a Dr. Bodó házaspár által vezetett Business és Management Coach képzést, ahonnan már több, mint 100 coach került ki. Magyarországon az ECA-nak már több, mint 25 tagja van, és számuk egyre növekszik.

Dr. Bodó Coaching honlapja

Az Etalon Coaching Társaság tagjai Dr. Bodó Péter és Dr. Bodóné Horváth Valéria coach képzését végezték el, a tőlük elsajátított szellemben, minőségi és etikai színvonalon végezzük munkánkat. Honlapjukon mind szervezetfejlesztési szolgáltatásairól, mind képzéseiről találhatunk információkat.

Valkba

Ők Pécsett és környékén dolgoznak, különböző tréning és coaching szolgáltatás van a palettájukon.

Dr. Bozsár Gabriella oldala

Szervezetfejlesztés tanácsadás, fejlesztés tréning és coaching módszerekkel, nagyvállalati, vezetői és projektmenedzsment tapasztalattal.

managerCoach.hu - Szűcs Tamás oldala

Gyorsan javuló eredmények, hatékonyság növelés, sikeres és gyors feladatmegoldás, kiváló ügyfélkapcsolatok, nagyobb elismertség - csak néhány a coaching folyamat eredményei közül.

Ingyenes célkijelölő, első coaching beszélgetés, ami után nincs folytatási kötelezettség, és 30 napos elégedettségi garancia a www.managerCoach.hu-n.

Pro-HR

Több Etalon-tag dolgozik ebben a székesfehérvári cégben, akik különböző vállalati környezetből gyűjtöttek releváns tapasztalatot a termelés, értékesítés, szolgáltatás területén és erre építve váltottak a HR tanácsadás irányába.

T-HR

A HR területén tevékenykedő, 10 éves múlttal rendelkező cég, elsősorban Tatabánya és környéki gyártó cégekkel áll partnerkapcsolatban kiválasztási, toborzási, tanácsadási és fejlesztési területen. Honlapjuk címe: www.t-hr.hu

Humán Kulcs

A céget alapító tagok mertek nagyot álmodni, és létrehoztak egy vállalkozást, amelyben négyük tudását és tapasztalatát ötvözik ügyfeleik érdekében.
A Humán Kulcs Kft. fő tevékenysége a kiszervezhető HR feladatok, tevékenységek magas színvonalú végzése. Emellett tanácsadóik kellő szakértelemmel rendelkeznek a szervezeti kultúra és a HR rendszerek fejlesztését érintő egyéb területeken is, mint például szervezetfejlesztés, képzés-fejlesztés stb. Szolgáltatásaikkal elsősorban a kis- és középvállalkozások költségeinek hatékony csökkentéséhez kívánnak hozzájárulni.

Szilvágyi Beatrix oldala

Sokrétű vállalati és tanácsadói tapasztalattal, tréning, coaching, HR tanácsadások területén működik. A szolgáltatásokról bővebben: www.szilvagyibeatrix.hu.

 

Copyright © 2009-2020, Etalon Coaching Társaság. Minden jog fenntartva. Készítette: Mucius Scaevola Kft.