Rólam

Hogy miért szeretem a Coachingot? A Coaching maga a remény, az energia, a Heuréka-élmények és a nagy felfedezések. Mindezt megkoronázza, hogy másoknak segíthetek vele – nem is kell ennél több.
Mindig is azt kerestem, hogy mi a célom az életben. Kíváncsiságom és tudásszomjam folyamatosan mozgásban tartott, sok mindent tanultam, folyamatosan fejlesztettem és máig fejlesztem magam. Matematika-fizika szakos gimnázium után angol-német szakos egyetemista voltam, majd németül tanultam számítástechnikát. Ezután bekerültem a multikulturális környezetbe, ahol több mint 30 országból származtak a közvetlen kollégáim. Mivel vezető pozícióban voltam és emberekért feleltem, rájöttem, hogy a milyen fontos a lélekkel is foglalkozni, így elvégeztem a pszihológus assisztens képzést.
Később rájöttem, hogy az tesz engem igazán boldoggá, ha másoknak segíthetek, méghozzá úgy, hogy kamatoztatom azt az élettapasztalatot és szakmai tudást, melyet eddigi életem során megszereztem – így a Coach szakmát választottam. Coachként hálás lehetek azokért a nagy magasságokért és mélységekért, melyeket eddig megéltem, hiszen az ezekből szerzett tapasztalataim segítenek nekem abban, hogy másoknak is segíthessek.
Senki se feledje: Segítséget kérni nem szégyen; aki segítséget kér, az bátor. Másoknak segíteni pedig igazi öröm!
Mosolygós napot kívánok!

Balogh Bettina

Project Manager, Business és Management Coach

Elérhetőségeim

+36 30 506 3911
balbettina@hotmail.com