Rólam

Jogászként élethivatásomnak tekintettem, hogy a problémáikkal bizalommal hozzám forduló embereken segítsek. 2007-ben megszűnt a munkahelyem és ezzel a jogtanácsosi beosztásom is. Az élet hozta a változást az életembe, én csak haladtam az áramlással. Hitvallásommá vált Mahatma Gandhi bölcsessége: „Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” Ezzel elindult egy újabb tanulási folyamat, amelynek eredményei a következő szakterületek lettek:
  • business és a life coaching – Számomra a coaching sokban hasonlít a keleti bölcsességhez: a taoista, hindu és a buddhista hagyományban is a mester, nem konkrét megoldással szolgál a tanítványnak, – akár a coach a kliensnek – hanem megmutatja az utat, ahol a kérdező rátalálhat a neki szóló válaszokra. Én coachként azért dolgozom, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel, a lehető legjobb módon, a lehető legtöbbet hozzam ki klienseimből.
  • EFT tanácsadás – A negatív érzések hatékony kezelésének eszköze az Érzelmi Felszabadulás Technika (EFT), mely coaching eszközként indult, majd önálló tanácsadási módszerré nőtte ki magát. Az EFT-t 2010. óta oktatom.
  • meditáció, mindfulness – 1999. óta foglalkozom meditációval, 2001. óta vezetek meditációs csoportot, heti rendszerességgel találkozunk, meditálunk együtt. Az önismereti tréningem alapját a mindfulness és az EFT képezi.
  • mediáció – A konfliktusok békés, mindegyik fél számára kielégítő megoldását nagyon fontosnak tartom, ezért 2009. óta bejegyzett mediátorként dolgozom.
  • Bach-virágterápia konzultáció – 2008-ban Bach-virágterápia tanácsadói, képzettséget szereztem.

dr. Horváth Judit

coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó, meditáció oktató, mediátor

Elérhetőségeim

+36 20 992 0181
judit.horvath.dr@drszokek.hu