Rólam

Van, hogy jól érezzük magunk a bőrünkben, majd időnként rövidebb-hosszabb időre elakadunk. Életünk közepén gyakran kérdések kavarognak bennünk:
  • Nem érzem jól magam a munkahelyemen, nehezen értetem meg magam másokkal,mit tehetnék?
  • Rosszul alszom, stresszesek a mindennapjaim, hogyan változtassak?
  • Szeretnék rendszeresen mozogni, de mindig abbahagyom, hogyan lehetne másképp csinálni?
  • Le szeretném futni az álomversenyem, de bizonytalan vagyok, tényleg nekem való-e ez a kihívás?
Az eredményes coaching tartós változáshoz vezet, és ahhoz, hogy valóban célba érjen, személyre szabott eszközöket használok. Az általam vezetett folyamatokban előfordul, hogy mélyrelaxációban keresünk válaszokat vagy futás közben beszélgetünk. A munkám és a hobbim az Álmodj, Tervezz, Fuss! futóknak szóló self-coaching könyvben kapcsolódik össze.
Egymás mellett él bennem a kutató és elemző énem, és a játékra, kalandra mindig kész, vagány sportember. Dolgoztam mikrobiológus kutatóként, majd gyógyszeriparban, mint üzleti elemző és üzletfejlesztő. A céges tréningek indítottak el a tréner és coach szakma irányába. Ázsia magas hegyei és az ultrafutó válogatottság után már nem versenyzem, de rendszeresen futok, túrázom, hegyet vagy sziklát mászom. Mégis, a jógagyakorlás segített a legtöbbet, hogy testben és lélekben egyensúlyba kerüljek, és képes legyek támogatni
másokat is.

dr. Oravecz Orsolya

coach, tréner, jóga és meditáció oktató

Elérhetőségeim

+36 20 471 1030
oraveczorsolya.hu
ooravecz@gmail.com