Rólam

Mottóm: “Az élet nem mindig tökéletes, de mindig találhatunk benne valamit, ami csodás!”

Khinheffner Ilona Krisztina vagyok, Egészség és Életvezetési coach. Certifikátomat az európai coaching szövetség (ECA) által akkreditált nemzetközi képzésen szereztem a Dr. Bodó Training & Consulting Ltd.- nél 2011-ben. Számomra rendkívűl fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, valamint az etikus coach magatartás, amelyek a coachingban követni kívánt alapelveim között is megtalálhatók.

2011-ben elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, 2012-ben a WingWave coach képzést, majd 2014-ben az NLP-t. Részt vettem a gyászolók segítése és a gyászcsoport-vezetés gyakorlata, akkreditált továbbképzésen is 2020-ban.

Munkám során a rendszerszemléletű coaching alapelveit követem. A rendszerszemléletben a szervezetek és az egyének folyamatosan változó kölcsönhatásban vannak egymással. Figyelembe veszem azt a tényt, hogy kis változások is jelentős következményekkel járhatnak. Ügyelek az összefüggésekre és a részletekre. Mindig teljes, testi-, érzelmi és értelmi szintet egyaránt figyelembe vevő módszerekkel dolgozom.

Életvidám, őszinte, kellemes stílusomnak köszönhetően ügyfeleimmel gyorsan megtalálom a közös hangot, ezáltal sikeresen tudom támogatni őket problémáik megoldásában.

Szeretem a természetet, állatbarát vagyok, de lagnagyobb kikapcsolódást számomra hobbim, a különböző stílusú táncok jelentik.

Khinheffner Ilona Krisztina

Egészség és Életvezetési coach

Elérhetőségeim

+36 20 560 8607
lifecoach.ilona@gmail.com