Rólam

Mottóm: „Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” – Albert Einstein
Coach végzettségeim:

  • Business és Management Coach (Dr. Bodó Tréning 2009)
  • Coach (Lemma Coaching Akadémia 2012)

A coaching kifejezés eredeti jelentése edzés, a coaching művelője a coach pedig edzőt jelent, az én meglátásom szerint szervezeti értelemben azonban a coaching nem más, mint az erre kijelölt munkatársak, jellemzően vezetők – egyénre szabott tanácsadása, vezetői fejlesztése, vezetői munkájának támogatása.

A vezetőt személyre szabott programmal támogatom az előtte álló feladat megoldásában, általában olyan esetben, amikor a vezetőnek egy konkrét témában (pl. átszervezés, korszerűsítés, egy új eljárás bevezetése) nehézségei adódnak.
A coaching ülés a laikus szemlélő számára egyszerű csevegésnek tűnhet, pedig voltaképpen egy hosszabb beszélgetés, amelynek során a vezető felismerésekre jut, oksági következtetéseket von le, és eldönti, hogyan és milyen lépésekben fog a cél felé haladni. Én nem hozok szakmai döntéseket, de működésemmel hozzásegítem a döntéshozót/kat az alternatívák szakszerűbb és pontosabb figyelembe vételéhez, a helyzet tisztázásához és a vezető számára optimálisnak tűnő saját döntés tényleges meghozatalához.
Súlyponti témáim:

  • Gyártó vállalatoknál tevékenykedő vezetők támogatása, fejlesztése
  • Appreciative inquiry (Értékekre, erősségekre koncentráló megoldáskereső módszer)
  • Csoportos vezetői coaching (Újonnan kinevezett vezetők)

Letenyei Judit

Coach

Elérhetőségeim

+36 30 207 0381
letenyei.judit@gmail.com