Rólam

ECA rendszerszemléletű business coach, érzelmi intelligencia – személyiségfejlesztő, tréner, mediátor, személyiségközpontú Structogram instruktor

1998 óta dolgozom trénerként, kezdetben főként minőség- és környezetközpontú irányítás területén tartottam tréningeket telekommunikációs és autóipari vállalatoknál. Ma már asszertív kommunikáció, változtatásmenedzsment és konfliktuskezelés területén is szívesen vállalok feladatokat.

2015 óta mediátorként veszek részt a konfliktusok kezelésében, a hozzám fordulók munkahelyi, illetve magánéleti konfliktusaik megoldásában.

A coaching során a bizalom és az elfogadás mellett a rendszerszemléletet és a személyiségközpontú megközelítést tartom a leglényegesebbnek.

Kiemelt érdeklődési köröm a problémamegoldás, a stresszkezelés, párkapcsolati nehézségek, a munka-magánélet egyensúly, önismeret-fejlesztés és önbizalomépítés területei.

Szívesen dolgozom személyesen, vagy akár online módon is.

Dr. Nagy Tamás Jenő PhD

Rendszerszemléletű személyiségközpontú business coach, mediátor, személyiségfejlesztő, párkapcsolati segítő, structogram instuktor, tréner

Elérhetőségeim

+36 30 407 6888
nagy.tamas801@gmail.com