Rólam

Több, mint 2 évtizedes multinacionális környezetben szerzett IT projektvezetői és tanácsadói munkám alatt mindig igényem volt, hogy szem előtt tartsam az embert, a kommunikációt és az intuíciót. Kiemelten fontosnak tartom az elért eredmény mellett, hogy a velem dolgozó csapat elégedett legyen a munkájában.

Vezetőként mindig is foglalkoztatott, miképp tudom fenntartani a sikerhez vezető úton a benne részt vevők együttműködési készségét, lelkesedését. Érjünk el a célig, de az gördülékenyen, kreatívan, lelkesen, szinte magától történjen meg. Legyen eredmény, de közben vezetőként empatikus maradhassak. Így jutottam el a felismerésig, hogy ahhoz, hogy a csapatomra tudjak hatni, magamra is kell hatni. Ez a minta – a saját önfejlesztésem és annak ereje – olyan inger a környezetemre, amellyel folyamatosan megújuló, perspektívikus változásokat indíthatok.

– Ezáltal elsősorban az üzleti, vállalkozói, nagyvállalati világban dolgozó vezetőket, cégvezetőket, frissen kinevezett vezetőket, IT projekteken dolgozó munkatársakat tudom business vonalon segíteni saját fejlődésükben. –

A coaching folyamat által:

Életvezetési coachként segítem klienseimet a saját öntudatuk növelésében. Az ügyfelekkel együttesen dolgozunk ezen a területen, mint például: nehézségek a partneri kapcsolatban; a gyereknevelés bökkenői, pláne, ha egyedülállóként kell helyt állni anyai, munkahelyi szerepekben; önértékelési válság; saját magunk jobb megismerése; új készség elsajátítása; boldog párkapcsolat megtalálása és még sok más témában.

Bízom abban, ezek a gondolatok felkapnak Téged és közös munkával elérhetjük a sikereid és lehetőségeid megsokszorozódását.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal és tárjuk fel, mit szeretnél elérni, milyen nehézségek gátolnak benne és hogyan tudlak coach-ként segíteni.

Ködmön Marianna

Szervezetfejlesztési tanácsadó, IT Tanácsadó, Business&Life Coach, Agile Coach

Elérhetőségeim

+36 70 310 0273
mariannkdmn@gmail.com