Rólam

1991 óta vezetek egy sikeres vállalkozást, egy tipikus magyarországi kkv.–t. A vállalat vezetése során megtapasztaltam, hogy változás nélkül nincs előrelépés. Azzal is szembesültem, milyen nehéz végrehajtani a változást, legyen szó a szervezetről, munkatársakról, vagy magamról. Folyamatosan kutattam mi az, ami segítheti a változás létrejöttét.

Az Európai Coaching Szövetség által akkreditált business és management coach képzésen vettem részt, mely során megtanultam, hogy tudok segíteni munkatársamnak,

  • aki sikertelennek érzi magát,
  • aki frissen kinevezett vezetőként bizonytalankodik,
  • akinek váratlanul romlik a teljesítménye,
  • vagy éppen időgazdálkodási nehézségei vannak.

Tapasztaltam, hogy több technika, amit a kisebb vállalkozások egy az egyben átvesznek a multiktól, nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, sőt néha árthat is.

Azok az átvett módszerek, amelyek átdolgozásra kerülnek, és hozzá vannak igazítva a kis és közepes vállalkozásokhoz, jól működnek, segítve őket a versenyben.

2020-ban képesítést szereztem a speciális wingwave coaching használatára, mely rendkívül gyors és nagyon hatékony megoldás a különböző félelmek, gátlások, nem várt viselkedési formák feloldására. Mik lehetnek ezek? Emberek előtt beszélni, a konfliktus helyzetek kerülése, adott helyzetben heves indulatok…

A coachingot, mint módszert elsajátítottam és a kkv. vezetésben szerzett gyakorlati tapasztalatom garanciát jelent az eszköz testreszabott hasznosítására.

Müller Sándor

cégvezető

Elérhetőségeim

+36 30 947 6474
sandor.muller@pannoncoaching.hu